Babagan Kita


Profil Perusahaan


Diadeg ing taun 1953, Hebei Electric Motor Co, Ltd minangka pabrikan profesional lan ekspor efisiensi sing dhuwur lan tenaga listrik listrik IEC lan standar NEMA. Kita minangka pabrikan pertama ing China kanggo ngekspor motor NEMA kanthi seri lengkap menyang Amerika Lor. Sawise pembangunan pirang-pirang puluh taun, saiki kita nyedhiyakake produk lan layanan sing bermutu kanggo perusahaan internasional paling ndhuwur ing garis kompresor, pompa, kulkas, pengurangan, daya angin, kereta api lan sapiturute.

xompany


Video Company


Hebei Electric Motor Co. Ltd kalebu area 2300.000 meter persegi, kanthi luwih saka 900 karyawan. Produk utama kalebu motor standar IEC, motor standar NEMA, motor voltase dhuwur, motor frekuensi variabel, motor rem, motor meja roller, motor lokomotif motor, motor magnet permanen, motor kacepetan dhuwur, motor servo lan sapiturute, sakabehe 15 seri lan luwih 20.000 model.

Kita entuk sertifikat ISO9001, sertifikat ISO14001, sertifikat OHSAS 18001, BIS Certificate, sertifikat IRIS, CCC Certificate, CSA Certificate, UL Certificate, CE Certificate, Certificate of Conservation Product Energy, Enterprise Credit Certificate Kelas AAA lan liya-liyane, sing nggawe kita dadi mitra paling dipercaya ing chain persediaan sampeyan.