Motake motor

Keterangan Singkat:

Braking kanthi cepet, struktur prasaja, keandalan lan keahlian akeh. Cocog kanggo mesin ing logam, kerja kayu, kemasan, panganan, kimia, tekstil, konstruksi lan reducer gear.


  • Pigura: 80-400
  • Daya: 0.75KW-500KW
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Product


    CIRI


    Braking kanthi cepet, struktur prasaja, keandalan lan keahlian akeh. Cocog kanggo mesin ing logam, kerja kayu, kemasan, panganan, kimia, tekstil, konstruksi lan reducer gear.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk